Van de Riet

Kom met ons in contact

Wat we doen

Van de Riet bestaat uit een creatieve studio en een technisch hoogstaande werkplaats, beide gehuisvest in ons pand in Steenwijk. Die combinatie van onderdelen zorgt voor het beste en meest complete resultaat.

Studio

Studio

In onze studio ontstaan elke dag weer nieuwe, creatieve ideeën. Die ideeën worden uitgewerkt in concepten en plannen, om vervolgens omgezet te worden in concrete en passende middelen. In de studio van Van de Riet worden onder meer websites, brochures, reclameborden, huisstijlen en banieren ontworpen. Ook zijn wij hélemaal thuis op het gebied van autobelettering.

Meer over studio
Werkplaats

Werkplaats

De werkplaats van Van de Riet is uitgerust met een flink aantal technische hoogstandjes. Zo staat er een XXL full colour printer waarmee stickers, banieren, spandoeken en behang op zeer groot formaat kunnen worden geprint. Daarnaast is er een laminator aanwezig om de nodige materialen zo te beschermen dat ze een langere levensduur hebben. We hebben een snijplotter voor het snijden van plakletters, belettering, stickers en textieltransfers in elke gewenste vorm, kleur en afmeting. Voor het bedrukken van kleding heeft Van de Riet een textielpers. Een professionele printer verzorgt het printwerk voor bijvoorbeeld uw clubblad. We printen en kopiëren hiermee in zwart/wit of kleur, van klein tot groot formaat. Bovendien beschikken we over een vouw-, niet- en snijmachine voor de afwerking van uw product. Voor drukwerkopdrachten werken we samen met drukkerijen.

Meer over werkplaats