Van de Riet

Meer weten over reclame?

Reclame

Voor herkenbaarheid en zichtbaarheid

Van de Riet in Steenwijk mixt eigen, creatieve concepten met de meest actuele en recente ontwikkelingen en technieken. Het resultaat: mooie en doeltreffende reclame-uitingen, altijd op maat, altijd bij de tijd. Reclame waarmee een bedrijf of merk herkenbaar en zichtbaar is, en zijn doelgroep effectief bereikt.

U kunt bij Van de Riet ook terecht voor ontwerp en fotografie!

Autoreclame

Autoreclame

Hét ultieme visitekaartje voor onderweg: uw bedrijfsauto. Laat door autoreclame zien wie u bent en laat uw auto beletteren met uw logo, een reclameboodschap, foto of een volledige car wrap. Van de Riet heeft alles in huis om de productie van a tot z zelf uit te voeren: ontwerp, productie en montage.

Meer over autoreclame
Carwrap

Carwrap

Op zoek naar een betaalbaar alternatief voor het overspuiten van uw bedrijfsauto? Wellicht is een carwrap iets voor u. Uw auto wordt met car wrapping geheel of gedeeltelijk voorzien van een folie. Van de Riet Reclame wrapt uw personenauto, bestelauto, bestelwagen, bakwagen en trailer. We zorgen voor het ontwerp én de uitvoering. Er is veel mogelijk: van mat tot metallic, van effen tot alle denkbare prints. Wrapfolies gaan jaren mee en zijn daardoor een duurzame investering in uw naamsbekendheid.

Meer over carwrap
Reclameborden

Reclameborden

Communiceer uw boodschap via reclameborden op maat. Ook mogelijk in de vorm van opvallende lichtreclame én in XXL-formaat voor bijvoorbeeld uw bouwproject, bouwbord of sponsorbord. Van de Riet heeft alles in huis om de productie van a tot z uit te voeren: ontwerp, productie en montage.

Meer over reclameborden
Gevelreclame

Gevelreclame

Uw bedrijfspand zichtbaar en herkenbaar: daarvoor zorgt u met gevelreclame op maat. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo helpen wij u ook graag met XXL-formaat reclame en lichtreclame. Naast het ontwerp en de productie van uw gevelreclame verzorgen we ook graag de montage ervan.

Meer over gevelreclame
Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding geeft uw bedrijf een eigen uitstraling. Professioneel en zakelijk. Van de Riet helpt u met een passend ontwerp én met de productie. Bovendien leveren we ook kleding.

Meer over bedrijfskleding

Spandoeken | vlaggen | banieren

Laat uzelf zien op een spandoek, vlag of banier. Op maat gemaakt, voorzien van uw huisstijl. Ook mogelijk in XXL-formaat! Van de Riet verzorgt spandoeken met én zonder frame en levert vlaggenmasten. Ook voor de montage kunt u ons gerust inschakelen.

Meer over spandoeken | vlaggen | banieren
Bewegwijzering

Bewegwijzering

Van de Riet maakt uw klanten of bezoekers wegwijs met strakke en heldere bewegwijzering. Denk aan reclamezuilen, parkeerborden en binnen- en buitenbewegwijzering. Wél zo duidelijk! We staan garant voor ontwerp, productie én montage.

Meer over bewegwijzering
Stickers

Stickers

Communiceer uw boodschap en uitstraling op een goed vormgegeven sticker. In een passend formaat en met de vorm die ú wenst: ook XXL is mogelijk. Van de Riet verzorgt alle denkbare soorten stickers; van gereedschapssticker tot plakletters voor belettering.

Meer over stickers
Raamfolie

Raamfolie

Van de Riet verzorgt kwalitatief hoogstaande raamfolies zoals privacy-folie, decoratief folie, gekleurd folie en printbaar raamfolie. We komen uiteraard graag bij u langs voor de montage van uw folie.

Meer over raamfolie

Interieurdecoratie

Het interieur van uw bedrijf of kantoor bepaalt het werkcomfort, de sfeer en de waarde van een pand. Van de Riet heeft verstand van interieurdecoratie en helpt u graag met de decoratie van uw werkruimte. We zorgen voor een complete restyling van uw kantoor maar zetten ons ook in voor losse interieuraspecten: (XXL)fotobehang, illustraties of foto’s op wanden en kasten, muurstickers en foto’s op een doek of in een frame.

Meer over interieurdecoratie
standbouw

Standbouw

Uw bedrijf de eyecatcher van de beurs? Bij Van de Riet bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor een stand waarmee u zich feilloos onderscheidt van andere bedrijven. Een goede beursstand is creatief én functioneel en die combinatie weten wij om te zetten in een raak ontwerp. Van de Riet neemt naast het design ook de volledige productie van de stand en de afbouw voor haar rekening.

Dankzij ruime ervaring in het standbouw-vak en door altijd goed te luisteren naar de klant zijn we in staat een stand op maat te bouwen die naadloos aansluit bij het imago van de klant. Onze kennis van en affiniteit met vormgeving en styling zorgt daarbij voor de juiste finishing touch.

We zijn er ook voor kleine ondernemers die gebruikmaken van standaard standbouw. Hen helpen we door middel van slimme vormgeving om hun stand eigen en persoonlijk te maken. Stands voor beurzen kunnen bij Van de Riet gehuurd óf gekocht worden.

Meer over standbouw
En er is méér!

En er is méér!

Op zoek naar een specifiek product, dat niet op deze website beschreven wordt? Wij gaan graag de uitdaging aan. Ingewikkeld? Absoluut niet. Wij draaien met u mee, net zolang tot we samen de beste oplossing gevonden hebben. Laat ons weten wat uw wensen zijn!